KONTAKT: tetkapernikarka@seznam.cz

Zapečený květák

4. října 2007 v 18:20 |  Zeleninové a masové dobrůtky
Ingredience:
- Květák
- Brambory
- Mleté maso
- Cibule
- Sůl
- Grilovací koření
- Sýr
- Mléko
- Vejce

Postup:
Zpěníme cibuli, na ní orestujeme maso, přidáme ke květáku a bramborám, osolíme a okořeníme grilovacím kořením. Zalejeme rozšlehaným vejcem v mléku. Na horu nastrouháme na hrubo sýr a zapečeme v troubě.
Podáváme ozdobené čerstvou zeleninou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 jana jana | Web | 30. srpna 2008 v 15:10 | Reagovat

Ten zapečený květák bych si dala ze všeho nejraději.

2 tetkapernikarka tetkapernikarka | Web | 31. srpna 2008 v 14:38 | Reagovat

Byl výborný,vyzkoušejte.

3 Hanka S. Hanka S. | 26. ledna 2009 v 19:58 | Reagovat

Zapečený květák si uděláme s mamkou. My jsme totiž hodně zeleninové! :o)

H.S.

4 tetkapernikarka tetkapernikarka | Web | 26. ledna 2009 v 23:57 | Reagovat

Ten my taky můžem :-))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama