KONTAKT: tetkapernikarka@seznam.cz

Ananasová buchta

3. září 2008 v 11:53 |  Recepty
Postup:
2 vejce ušlehat s jedním hrnkem jemného krystalového cukru, přidáme 2 hrnky polohrubé mouky, 2 kávové lžičky jedlé sody, 1 plechovku ananasu rozmixujeme i se šťávou, hrnek ořechů.
Upečeme na plechu na papíře, nebo na vymazaném plechu. Na vychladlé natřeme směs: 1-2 pomazánkové másla + 1 vanilka + půl hrnku mletého cukru a 1 lžíce vanilkového pudinku.
Posypeme sekanýma ořechama a můžeme ještě částečně polévat čokoládou.
Je moc dobrá!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Eva* Eva* | Web | 3. září 2008 v 16:24 | Reagovat

Tahle ananasová buchta vypadá taky moc dobře...

2 tetkapernikarka tetkapernikarka | Web | 3. září 2008 v 20:29 | Reagovat

Evi a taky dobrá.

3 Eva* Eva* | Web | 4. září 2008 v 13:10 | Reagovat

Honem nevím, co mám vyzkoušet dřív,ale asi dám přednost tomuhle receptu.

4 tetkapernikarka tetkapernikarka | Web | 4. září 2008 v 19:43 | Reagovat

Evi, tenhle se mi zdá jednodušší a buchta nemá chybu :-))

5 Martina Martina | Web | 5. září 2008 v 20:56 | Reagovat

To zní zajímavě,kam na to ty lidi chodí,já bych nevymyslela nic.

6 Petulka Petulka | E-mail | Web | 7. září 2008 v 8:36 | Reagovat

Ananas mám u nás doma ráda jen já. Ale až budu čekat návštěvu, tak tenhle řez vyzkouším. Aby mi pak nezůstal celý plech. Má drahá polovička vydlube ananas i z krému v dortu a děti ani nemluvím.

7 tetkapernikarka tetkapernikarka | Web | 7. září 2008 v 17:19 | Reagovat

Petulko,buchta je moc dobrá,určitě bude návštěvě chutnat a myslím si,že by to ani u vás domácí možná nepoznali,že je to z ananasu.Musí se hodně dobře rozmixovat.Hezký večer :-))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama